rijschool meppel


rijschool meppel - Sodrive Rijschool Rotterdam.
De lessen waren altijd gezellig en ik had een goede rij-instructeur die mij uitgebreid heeft voorbereid op het examen. Ik was dan ook in 1 keer geslaagd! Het is zeker een aanrader om hier te lessen. Sodrive is een hele leerzame rijschool.
rijschool meppel - VTL rijschool SOOB.
Wie lessen neemt bij Rijschool Blad maakt een verstandige keuze. Of het nu gaat om deskundige instructeurs die zich houden aan de BOVAG-gedragscode, goed onderhouden lesauto's, inzicht in uw vorderingen, een aantrekkelijke en betrouwbare lesovereenkomst en natuurlijk een goed slagingspercentage.want door de" Blad-Lesmethode" is dit hoger dan het landelijke gemiddelde!
Rijschool NoordWest, rijles in Meppel, Assen, Hoogeveen Zwolle.
info@rijschoolnoordwest.nl 06 4024 8699. Rijschool NoordWest, rijles in Meppel, Assen, Hoogeveen Zwolle. Ons motto is.: Vlot, Veilig en Zelfstandig. Rijles regio Meppel, Assen, Hoogeveen Zwolle. Bij ons rij je ontspannen de rijles, met een geduldige instructeur waarbij je best een foutje mag maken.
bouwlamp
Rijschool Meppel Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Een rijschool in Meppel vindt u snel en gemakkelijk met Telefoonboek.nl. Hiernaast kunt u een keuze maken uit een rijschool in Meppel voor het verantwoordelijk behalen van een rijbewijs. Of u het nu in een jaar wilt halen of binnen 10 dagen, u vindt de juiste rijschool door bovenin de site de zoekopdracht naar rijschool verfijnen.
mini pc
Verkeersschool Eddy Bouwhuis.
Kies dus voor een rijschool die bij jouw wensen en eisen past en waar de rij instructeurs verstand van zaken hebben. Persoonlijke aanpak bij bedrijfsnaam. Bij Verkeersschool Eddy Bouwhuis krijg je extra begeleiding van een persoonlijke mentor. Je vorderingen worden gecontroleerd, de kwaliteit van je opleiding wordt bewaakt en je mentor is je persoonlijke aanspreekpunt als je met vragen of opmerkingen zit. Bovendien omvat de persoonlijke aanpak van Verkeersschool Eddy Bouwhuis ook een op de kandidaat afgestemd aantal lessen, afhankelijk van je rij-niveau. We maken voor jou een efficiënt lesplan voor sneller resultaat. Neem vrijblijvend contact met ons op. Heb je een vraag of opmerking? Voer je gegevens in, in het onderstaande formulier. Wij proberen jouw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Verkeersschool Eddy Bouwhuis. Hugo de Grootstraat 6. 7942 HA Meppel.
afmeting
Rijschool W1nner DE nummer 1 rijschool van Meppel en omgeving!
Thomas Sondervan Rijbewijs BE 10/10. Bij Rijschool Winner binnen 19 lessen mijn rijbewijs gehaald. Inhoudelijk goede lessen in een mooie auto. Toen Rijschool Winner begon met het BE-rijbewijs heb ik besloten deze ook meteen te halen, alles in één keer gehaald.
rijschool proficiat
Autorijschool voor Meppel en omgeving.
Autorijschool voor Meppel en omgeving. RijScholing geeft rijles voor het personenauto rijbewijs categorie B. Iedereen uit Meppel/Hoogeveen/Steenwijk/Zwartsluis/Zwolle en omgeving kan bij ons lessen. Een groot deel van de lessen zullen we in Meppel/Hoogeveen/Zwolle rijden omdat de CBR examens daar worden afgenomen.
Autorijschool Nico ten Kate welkom.
Alledrie zeer ervaren en RIS-opgeleide rij-instructeurs. Dankzij opleiding en bij-scholing kunnen we inspelen op alle recente ontwikkelingen in de verkeersopleidingen en geven we les volgens de nieuwste onderwijsmethodes. Aanmelden voor rijles? Starten met autorijles. Autorijschool Nico ten Kate. 7944 EE Meppel.
Autorijschool Preuter Steenwijk Meppel Steenwijkerwold De verkeersschool voor je autorijbewijs, motorrijbewijs en BE rijbewijs.
2toDrive, autorijles vanaf 165, jaar. Ben je op zoek naar een goede rijschool waar je met plezier leert autorijden? Dan zit je bij autorijschool Preuter in Steenwijk en Meppel altijd goed. Iedereen is uniek en wij stellen ons daar op in.
Autorijschool Edwin Rengelink.
Meppel De Beste Rijscholen.
Het gemiddelde slagingspercentage bij het 1e rijexamen in Meppel bedraagt: 48%. In de tabellen staan de individuele slagingspercentages bij het 1e rijexamen van alle rijscholen 20 examens. 01-01-2017 t/m 31-12-2017. Info voor rijscholen / anonieme status. Rijscholen 75 examens. Rijscholen 36 t/m 75 examens. Nico ten Kate. Auto en Motorrijschool Olaf Botenga. Rijschool Kornelis Meesters.
Rijschool Eigenweg Meppel Rijschool Rijles Theorieles Opfriscursrus Autonoom rijden. auto.
Rijschool Eigenweg is opgericht door Martin en Esther. Vanuit onze interesses en ervaringen bieden wij onze leerlingen een veilige en positieve rij opleiding. We geven les in een nieuwe Volkswagen Golf voorzien van de nieuwste ondersteunende systemen op het gebied van semi autonoom autorijden.

Contacteer ons

Rijschool Amsterdam
Autorijles Rotterdam
rijschool meppel
rijles den haag
rijschool delft
Rijschool Enschede
Rijbewijs
Rijschool Veendam
rijschool nieuwegein
Autorijschool Rotterdam
autorijschool maassluis
rijlessen gouda