rijschool blad


blad rijschool - Wie lessen neemt bij Rijschool Blad maakt een verstandige keuze.
Wie lessen neemt bij Rijschool Blad maakt een verstandige keuze. Of het nu gaat om deskundige instructeurs die zich houden aan de BOVAG-gedragscode, goed onderhouden lesauto's, inzicht in uw vorderingen, een aantrekkelijke en betrouwbare lesovereenkomst en natuurlijk een goed slagingspercentage.want door de" Blad-Lesmethode" is dit hoger dan het landelijke gemiddelde!
blad rijschool - Sodrive Rijschool Rotterdam.
De lessen waren altijd gezellig en ik had een goede rij-instructeur die mij uitgebreid heeft voorbereid op het examen. Ik was dan ook in 1 keer geslaagd! Het is zeker een aanrader om hier te lessen. Sodrive is een hele leerzame rijschool.
Verkeersschool Blad B.V. in Poortugaal Rijschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan. Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Verkeersschool Blad B.V. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Verkeersschool Blad B.V.
Rijscholen vergelijken
Verkeersschool Blad.
De verkeersschool ontwikkelde zichzelf door de nieuwe eisen en regels die gesteld werden. En is dat altijd blijven doen. De instructeurs van Blad zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en worden regelmatig bijgeschoold. Voor rijlessen in Rotterdam kunt u dus bij ons terecht.
vaatwasmachine
Barendrecht De Beste Rijscholen.
De Rijscholen Concurrent. Rijscholen 36 t/m 75 examens. Rijschool Drive" Experience." Verkeersschool HERS" De Erkende Rijschool. Verkeersschool Peter Brugge. Rijschool Blad B.V. Autorijschool Ger van Dalen. Autorijschool Hans van Arnhem/NXXT. Autorijschool Niels Bal. van der Zwart. Autorijschool Jo t" Jong.
Geestelijke liederen
Domme dief steelt Rotterdamse lesauto RTV Rijnmond.
Foto: Rijschool Blad. Een dief is in Rotterdam aan de haal gegaan met een lesauto van rijschool Blad. Rijschoolbaas Martin Drieskens kan wel lachen om de diefstal: De auto zit helemaal vol met stickers.' De dief kroop volgens directeur Drieskens achter het stuur van één van de meest herkenbare auto's' in de regio.
blad rijschool rotterdam
Rijschool Rotterdam.
Rijbewijs halen in Rotterrdam en omgeving. Wie lessen neemt bij Rijschool Blad maakt een verstandige keuze. Of het nu gaat om deskundige instructeurs die zich houden aan de BOVAG-gedragscode, goed onderhouden lesauto's, inzicht in uw vorderingen, een aantrekkelijke en betrouwbare lesovereenkomst en natuurlijk een goed slagingspercentage.want door de" Blad-Lesmethode" is dit hoger dan het landelijke gemiddelde!
uitvaartverzorging
Rijschool Blad Rijschool Rotterdam Facebook 59 recensies 1.016 foto's.'
Bij deze wil ik rijschool blad en in het bijzonder boris bedanken voor de goede en proffesionele les sen adr tank vca en code 95. Vakundig en goed verzorgd van lunch en koek bij de koffie tot de goede begeleiding naar de examens.
Rijschool Blad B.V, Bree 45, ROTTERDAM.
Dichtstbijzijnde andere rijscholen: op 29 meter afstand Verkeersschool Blad B.V., op 48 meter afstand Simpelrijbewijs, op 106 meter afstand Autorijschool Melanie, op 114 meter afstand Autorijschool Lara, op 137 meter afstand Aras Rijschool, op 166 meter afstand BBM Logistiek, op 166 meter afstand Autorijschool Bliksem, op 233 meter afstand Rijschool Ideal, op 247 meter afstand Verkeersschool Adam, op 258 meter afstand Autorijschool Take-OFF, op 266 meter afstand Verkeersschool Gyan, op 274 meter afstand Autorijschool S.
Blad Rijschool BV in Rotterdam De Telefoongids.
Beoordeel dit bedrijf. Ervaring: Ik heb motorrijlessen gevolgd bij rijschool Blad en ik ben zeer tevreden. De lessen waren altijd duidelijk, de motor was goed onderhouden en mn rijinstructeur was altijd geduldig en legde alles rustig en op een duidelijk manier uit.
Rijschool Blad B.V. Rotterdam Oozo.nl.
is gevestigd op Bree 45 te Rotterdam en is actief in de branche auto en motorrijscholen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 51169223 en is gelegen in Hillesluis in de gemeente Rotterdam. Bij Rijschool Blad B.V.
Rijschool Blad B.v. uit Rotterdam Rijscholen vergelijken.
Over Rijschool Blad B.v. Deze rijschool heeft helaas nog geen eigen tekst toegevoegd. Geeft rijlessen voor de. Geeft aan of de rijschool gegevens op deze pagina gecontroleerd zijn volgens RijschoolRegister en de rijschool zelf. Dan weet je zeker dat de vermelde gegevens bij de rijschool kloppen, 350" onmouseouttooltip.hide" altControle" rijschool gegevens."

Contacteer ons

rijschool dordrecht
Rijschool Haarlem
autorijbewijs halen
rijschool alphen aan den rijn
Rijschool Utrecht
rijschool blad
Rijschool Den Haag
autorijschool
rijschool dronten
autorijschool hilversum
autorijles
cbr gouda